Acasă Comunicate de presă

BrandSafway anunță achiziția companiei Waveland Services, Inc.

BrandSafway anunță achiziția companiei Waveland Services, Inc.

octombrie 4, 2017

KENNESAW, Ga. – 4 OCTOMBRIE 2017 – Brand Industrial Services, cunoscută sub numele BrandSafway, a achiziționat Waveland Services, Inc., o companie națională lider în domeniul acoperirilor pentru platforme aflate în larg la mare adâncime, în Golf și pe coasta Californiei, achiziția intrând în vigoare începând cu 4 octombrie 2017.

„Ne bucurăm să anunțăm achiziția Waveland”, a afirmat Dave Witsken, Președinte al Energy and Industrial pentru BrandSafway. „Integrând în BrandSafway cunoștințele foarte specializate ale Waveland în domeniul acoperirilor destinate platformelor din larg ne extindem expertiza în serviciile de pregătire a suprafețelor și de acoperire pe care le oferim pe piața globală care deservește platformele din larg. În plus, clienții Waveland de pe această piață vor beneficia de experiența BrandSafway în acoperiri și de o gamă mai largă de soluții, incluzând soluții de eșafodaj, izolație și ignifugare.”

Cu sediul în Eunice, Louisiana, Waveland este o afacere specializată în acoperiri și întreținerea acestora, având încheiate contracte pe termen lung cu majoritatea proprietarilor de mari platforme situate în larg, inclusiv marile companii petroliere care dețin active în ape de mare adâncime, companii petroliere independente cu active în ape de mică adâncime și companii de distribuție prin conducte. Fondată în 1996 de Ed Caswell, actualul președinte al Waveland Services, Inc., compania are până la 200 de angajați în sezonul de vârf.

De acum înainte, Caswell a fost de acord să preia conducerea companiei Waveland, A BrandSafway Company, acesta fiind noul nume al operațiunilor combinate Waveland-BrandSafway pentru sectorul din larg. Caswell va raporta către Danny Schexnaydre, Regional Vice President al regiunii Louisiana pentru BrandSafway.

„Waveland este un actor semnificativ în domeniul acoperirilor pentru platforme din larg și un partener excelent pentru BrandSafway”, a afirmat Schexnaydre. „Avem în comun filosofii de acțiune similare și pasiunea pentru înțelegerea nevoilor clientului și depășirea așteptărilor. Valorificând cunoștințele, abilitățile și reputația Waveland, le vom putea furniza clienților BrandSafway de pe piața platformelor din larg servicii de acoperire extinse. În același timp, cu sprijinul nostru, Waveland va putea acum să le ofere clienților săi o gamă mai largă de echipamente de acces și servicii industriale suplimentare.”

„Achiziția este benefică atât pentru BrandSafway, cât și pentru Waveland”, a fost de acord Caswell. „Waveland are o echipă foarte experimentată, cu cunoștințe vaste în pregătirea și acoperirea suprafețelor din larg, iar toate acestea vor completa expertiza pe care o are BrandSafway în eșafodaje, izolație și acoperiri. Am colaborat timp de mai mulți ani ca parteneri în proiecte din larg și suntem nerăbdători să facem parte din aceeași echipă”.

Despre BrandSafway

Având drept valoare primordială angajamentul său față de siguranță, BrandSafway oferă cea mai largă gamă de servicii, produse și soluții ‒ cu cea mai detaliată expertiză ‒ pentru piețele industriale, comerciale și de infrastructură. BrandSafway, o companie din portofoliul Clayton, Dubilier & Rice, are venituri de aproape 5 miliarde $, aproximativ 32.000 de angajați și peste 350 de locații în 30 de țări. Datorită amprentei sale globale, proceselor sale riguroase și ofertelor extinse de servicii ‒ soluții de eșafodaj și alte soluții de acces, de izolație, de acoperire, servicii specializate și soluții de cofrare și susținere ‒ BrandSafway vine în sprijinul nevoilor de mentenanță, reabilitare și renovare ale clienților săi, implicându-se totodată în construcții noi, modernizări și planuri de extindere. Astăzi, BrandSafway ‒ suficient de mare pentru a valorifica servicii pe scară largă cu scopul de a spori siguranța și productivitatea, dar în același timp receptivă și promptă ‒ furnizează servicii inegalabile prin forță de muncă și management locale.

Contract: Karla Cuculi
Vice President of Communications
(262) 523-6580 sau KARLA.CUCULI@SAFWAY.COM

Thank you message!