Acasă Comunicate de presă

Brand Industrial Services anunță acordul de a achiziționa Venko Groep BV

Brand Industrial Services anunță acordul de a achiziționa Venko Groep BV

august 16, 2017

Puncte forte complementare asigură o gamă mai largă de servicii pentru clienți

KENNESAW, GA – 16 AUGUST 2017 – Brand Industrial Services, cunoscută sub numele BrandSafway, a semnat un acord de achiziție a Venko Groep BV, o companie din portofoliul Mentha Capital. Venko va deveni parte din grupul Brand Energy & Infrastructure Services (BrandSafway).

„Ne bucurăm foarte mult să anunțăm acordul cu Venko”, a afirmat Bill Hayes, Președinte și CEO al BrandSafway. Grupul nostru combinat de clienți din Europa va beneficia de o gamă mai largă de soluții și de o expertiză mai detaliată în soluțiile de acces, izolație și acoperire. „Integrând în BrandSafway cunoștințele foarte specializate de care dispune Venko în domeniul acoperirilor, vom avea expertiza necesară pentru a ne extinde serviciile pe piața mondială destinată aplicațiilor din larg.”

Cu sediul în Olanda și concentrându-se pe regiunea Mării Nordului, Venko este un lider în furnizarea de servicii de întreținere a acoperirilor pentru operații din larg și de coasta din Europa. Fondată în 1975, Venko are sediul central în Hoogeveen, precum și filiale în Arnhem, Den Helder și Ridderkerk în Olanda și în Great Yarmouth și Aberdeen în Marea Britanie. Cu până la 500 de angajați în sezonul de vârf, Venko este specializată în întreținerea acoperirilor structurilor de oțel ‒ de la aplicații din larg până la proiecte civile și poduri.

„Aceasta este o potrivire perfectă atât pentru BrandSafway, cât și pentru Venko”, a afirmat Mick Herke, Vice President al Brand Energy & Infrastructure Services în Europa. „Venko are o echipă foarte experimentată, cu cunoștințe vaste în acoperirile industriale, iar toate acestea vor completa expertiza pe care o are BrandSafway în soluțiile de acces și izolație. Am colaborat timp de mai mulți ani ca parteneri în proiecte industriale și suntem nerăbdători să facem parte din aceeași echipă”.

Încheierea acestei tranzacții este preconizată pentru al patrulea trimestru al anului 2017.

Despre BrandSafway

Având drept valoare primordială angajamentul său față de siguranță, BrandSafway oferă cea mai largă gamă de servicii, produse și soluții ‒ cu cea mai detaliată expertiză ‒ pentru piețele industriale, comerciale și de infrastructură. BrandSafway, o companie din portofoliul Clayton, Dubilier & Rice, are venituri de aproape 5 miliarde $, aproximativ 32.000 de angajați și peste 350 de locații în 30 de țări. Datorită amprentei sale globale, proceselor sale riguroase și ofertelor extinse de servicii ‒ soluții de eșafodaj și alte soluții de acces, de izolație, de acoperire, servicii specializate și soluții de cofrare și susținere ‒ BrandSafway vine în sprijinul nevoilor de mentenanță, reabilitare și renovare ale clienților săi, implicându-se totodată în construcții noi, modernizări și planuri de extindere. Astăzi, BrandSafway ‒ suficient de mare pentru a valorifica servicii pe scară largă cu scopul de a spori siguranța și productivitatea, dar în același timp receptivă și promptă ‒ furnizează servicii inegalabile prin forță de muncă și management locale.

Thank you message!