Acasă Comunicate de presă

Brand Energy & Infrastructure Services and Safway Group complete merger

Brand Energy & Infrastructure Services and Safway Group complete merger

iunie 22, 2017

Fuziunea creează o companie globală lider în serviciile industriale, comerciale și de infrastructură
KENNESAW, GA și WAUKESHA, WI – 22 iunie 2017 – Brand Energy & Infrastructure Services („BEIS”) și Safway Group („Safway”) au finalizat fuziunea anunțată anterior, care intră în vigoare astăzi.
Noul nume al companiei create va fi Brand Industrial Services, Inc. („BrandSafway”). Cu venituri de aproape 5 miliarde $, aproximativ 32.000 de angajați în întreaga lume și peste 350 de locații în 30 de țări, BrandSafway este un lider în furnizarea de servicii specializate destinate piețelor globale industriale, comerciale și de infrastructură. Compania creată are amprenta mondială, ofertele extinse de servicii și procesele de acțiune riguroase necesare pentru a sprijini nevoile de mentenanță, reabilitare și renovare ale clienților săi, implicându-se totodată în construcții noi, modernizări și planuri de extindere.
Principalul nume din strategia de comercializare în Statele Unite ale Americii va fi BrandSafway, împreună cu alte mărci consacrate și binecunoscute ale companiei. În Canada, principalele nume din cadrul strategiei de comercializare vor fi AlumaSafway, Brand și Dalco. Pe piețele internaționale, vor fi păstrate numele de mărci existente, incluzând Aluma Systems, Brand Energy & Infrastructure Services, Hünnebeck și SGB. În urma închiderii, toate entitățile care au făcut parte din Brand și Safway vor fi menținute pentru a asigura o tranziție unitară pentru clienți.
„Această combinație creează o singură organizație globală integrată de servicii specializate, cu capacități și întindere vaste, având obiectivul de a le furniza clienților noștri de pe piețele industriale, comerciale și de infrastructură un plus de valoare”, a afirmat Bill Hayes, Președinte și Chief Executive Officer („CEO”) al Safway și acum Președinte și CEO al Brand, precum și membru al Consiliului de Administrație al acesteia.
Alături de Hays, conducerea companiei Brand este alcătuită din:

  • Jim Walters, Executive Vice President („EVP”) și Chief Financial Officer („CFO”) (anterior EVP și CFO, Safway)
  • Dave Witsken, Președinte, Energy & Industrial (anterior Președinte al Global Industrial Services, BEIS)
  • Jeff Sprau, Președinte, Commercial & Industrial (anterior Președinte ale Diviziei S.U.A., Safway)
  • Glen Teel, Președinte, Global Forming & Shoring (anterior Președinte al Global Forming and Shoring, BEIS)

„Beneficiind de capacități extinse, ne angajăm să le furnizăm clienților noștri cele mai bune servicii și soluții posibile, care să fie mai sigure, mai productive și mai rentabile”, a explicat Hayes. „Ținta noastră va fi să gândim global și să acționăm și să executăm la nivel local – compania noastră fiind suficient de mare pentru a avea expertiza și resursele de a-și servi clienții la cel mai înalt nivel și totodată suficient de mică și de dinamică pentru a răspunde rapid prin intermediul rețelei noastre globale de filiale, asigurând servicii locale și personalizate pentru clienții noștri.”
Clayton, Dubilier & Rice („CD&R”), care a deținut BEIS din 2013, este acționarul cu drept de control al companiei combinate. Odyssey Investment Partners, LLC, care a achiziționat Safway în 2009, și-a retras investiția. Termenii tranzacției nu au fost dați publicității.
CD&R Operating Partner John Krenicki, care a condus BEIS din 2013 în calitate de director executiv, a acceptat rolul de Brand Chairman. Paul Wood, anterior Președinte și CEO al BEIS, a devenit Chairman Emeritus și acționează ca Senior Advisor pentru compania combinată.
Goldman Sachs & Co. a avut rolul de consultant financiar principal al BEIS și a asigurat finanțarea. Serviciile de consultanță financiară și finanțarea au fost asigurate pentru BEIS și de Barclays Capital Inc., ING Financial Markets LLC și Peter J. Solomon Company, LLC, un afiliat al Natixis. Debevoise & Plimpton LLP a îndeplinit rolul de consultant juridic al BEIS. Harris Williams & Co. a jucat rolul de consultant financiar al Safway, iar Latham & Watkins LLP de consultant juridic al Safway.
Despre Brand Industrial Services, Inc.
Ca urmare a tranzacției, Brand Industrial Services, Inc. va fi un lider în furnizarea de servicii specializate destinate piețelor globale industriale, comerciale și de infrastructură. BrandSafway combină amprenta mondială, ofertele extinse de servicii și procesele de acțiune riguroase necesare pentru a sprijini nevoile de mentenanță, reabilitare și renovare ale clienților săi, implicându-se totodată în construcții noi, modernizări și planuri de extindere. Serviciile Brand includ servicii de acces la lucrări, de cofrare și susținere și de specialitate, cum ar fi izolare, acoperire, ignifugare și instalare de materiale refractare. Brand furnizează servicii unui număr de peste 30.000 de clienți prin intermediul unei forțe de muncă de aproximativ 32.000 de angajați, forță de muncă ce sprijină o rețea globală de peste 350 de locații strategice din 30 de țări, incluzând 240 de locații în America de Nord.

Thank you message!