Home Media

SafwayAtlantic verwerft activa van All-Safe LLC

SafwayAtlantic verwerft activa van All-Safe LLC

augustus 21, 2017

Acquisitie weerspiegelt de investering in en de uitbreiding van de strategie voor commerciële access toepassingen

WAUKESHA, Wisconsin. – 21 AUGUSTUS 2017 – In een streven naar verdere groei en uitbreiding van zijn uitgebreide strategie voor commerciële access toepassingen kondigen BrandSafway en SafwayAtlantic per 18 augustus 2017 de verwerving van de activa van All-Safe LLC, aan.

SafwayAtlantic, een BrandSafway-bedrijf, levert uitgebreide oplossingen van hoog niveau voor stedelijke toegangsoplossingen op de grootstedelijke markten van New York, New Jersey en Chicago. Van nieuwbouw en wolkenkrabbers tot hoogbouw en historische renovaties, SafwayAtlantic biedt op efficiënte en veilige wijze een volledig assortiment aan toegangsproducten en -diensten.

All-Safe is gevestigd in Brooklyn, New York, en biedt kant-en-klare oplossingen voor liften, steigers, ondersteuningen en bekistingen evenals oplossingen voor bouwplaatsbescherming voor commerciële bouwprojecten van elke omvang. “Deze overname zal onze aanwezigheid in New York/New Jersey versterken”, zegt Keith Lynch, president van SafwayAtlantic. “All-Safe is een sterke speler in onze markt en staat bekend om het veilig omgaan met complexe stedelijke toegangsproblemen. All-Safe past prima bij SafwayAtlantic. “

De activiteiten van All-Safe – lift- en steigeroplossingen die door volledige interne engineering ondersteund worden, wat versneld en praktisch projectbeheer mogelijk maakt – zullen worden samengevoegd in de organisatie van SafwayAtlantic. “We kijken ernaar uit om onze middelen en expertise te combineren met SafwayAtlantic, leider in het leveren van uitgebreide, stedelijke toegangsoplossingen van wereldklasse”, zegt Dan O’Brien, mede-eigenaar van All-Safe. “Dit is een geweldige kans voor ons bedrijf en onze medewerkers om te bloeien en te groeien.”

All-Safe is een niet-beursgenoteerd bedrijf dat sinds 1996 eigendom is en wordt geëxploiteerd door Dan O’Brien en Martin O’Donovan. Met een reputatie voor het veilig omgaan met complexe uitdagingen op het gebied van stedelijke toegang, staat All-Safe bekend om zijn deskundige site medewerkers, projectmanagementvaardigheden en een brede technische expertise in engineering.

In de toekomst kunnen All-Safe-klanten blijven werken met hun huidige contactpersonen en krijgen ze dezelfde persoonlijke aandacht die ze gewend zijn te ontvangen. Bovendien kunnen klanten van All-Safe, als onderdeel van SafwayAtlantic, nu profiteren van een breder scala aan producten en diensten. Dit omvat een grotere inventaris van steigermateriaal, aanvullende toegangsoplossingen – meer gemotoriseerde producten, hangende toegangssystemen zoals QuikDeck®, Spider® en HAKI®-platformen en bescherming tegen weersinvloeden – en een breder scala aan diensten, waaronder engineering en veiligheidstrainingen.

Over BrandSafway

Met een focus op veiligheid als belangrijkste waarde biedt BrandSafway het breedst mogelijke scala aan diensten, producten en oplossingen en met veel expertise voor de industriële, commerciële en infrastructurele eindmarkten. BrandSafway, een beleggingsmaatschappij van Clayton, Dubilier & Rice, heeft een omzet van bijna $ 5 miljard, ongeveer 32.000 werknemers en meer dan 350 locaties in 30 landen. Met zijn wereldwijde aanwezigheid, stricte bedrijfsprocessen en uitgebreid aanbod aan diensten – steigers en andere acces oplossingen, isolatie, coatings, speciale diensten, bekistingen en ondersteuiningen – ondersteunt BrandSafway het reguliere onderhoud, de onderhoudsstops en de renovatiebehoeften van klanten evenals nieuwbouw, kapitaalgerelateerde verbeteringen en uitbreidingsplannen. Het hedendaagse BrandSafway – groot genoeg om schaalvoordelen te benutten om de veiligheid en productiviteit te verhogen, terwijl het ook flexibel en snel reageert – levert hoogwaardige services met lokale werknemers en management.

Thank you message!