Home Media

BrandSafway lanceert Asset Integrity Services Group

BrandSafway lanceert Asset Integrity Services Group

januari 9, 2018

Ervaren en toegewijd team biedt geïntegreerde beveiliging van activa en apparatuur, betrouwbaarheid en naleving van wet- en regelgeving.

KENNESAW, Georgia, 9 jan. 2018 – BrandSafway kondigt de oprichting aan van zijn nieuwe Integrity Services Group aan, opgezet om veilige, geïntegreerde en hoogwaardige prestaties op het gebied van activabeheer en -bescherming te leveren, evenals oplossingen voor naleving van wet- en regelgeving.

De Integrity Services Group omvat bekende bedrijfsmerken, zoals MATCOR en Industrial Specialty Services en levert:

  • Corrosie-engineering
  • Kathodische beschermingsproducten en installatie (inclusief gericht boren)
  • CIS: onderzoeken met korte invallen
  • LDAR: lekdetectie en reperatie
  • Een compleet pakket van speciale mechanische diensten, zoals hot-tapping en line-stopping; hydraulische boutaanzet; veldbewerking; lijnisolatie en gelokaliseerde hydrostatische lasproeven; hittebehandeling; samengestelde reparaties; lekdetectie, reparatie en afdichting; verwijderen van tapeinden en bouten; metaalafbraak en klepreparatie

“Gegeven BrandSafway’s geschiedenis van het leveren van veilige, hoogwaardige en innovatieve industriële diensten, waaronder steigers en andere oplossingen voor werktoegang, isolatie en coatings, bevinden we ons in een unieke positie om onze reeks innovatieve integriteits- en nalevingsdiensten voor activa uit te breiden,” legt Bob Burns uit, die begin 2017 bij BrandSafway kwam werken om de midstreamdiensten te leiden en is benoemd tot president van BrandSafway’s Integrity Services Group. “De Integrity Services Group is gewoon een nieuwe stap in ons voortdurende streven om samen te werken met onze klanten en een waardevol, one-stop hulpmiddel voor industriële werkoplossingen te zijn. Door onze expertise in zowel midstream- als gespecialiseerde diensten samen te brengen, kunnen we oplossingen voor activa- en apparatuurbeheer beter integreren en stroomlijnen voor onze klanten in zowel de olie- als gas- en electriciteitsmarkten.”

De Integrity Services Group bestaat uit een toegewijd team van meer dan 450 technische serviceprofessionals die werken op 18 locaties in de volgende staten: Alabama, Colorado, Florida, Illinois, Louisiana, Mississippi, Oklahoma, New Jersey, New Mexico, North Carolina, Pennsylvania en Texas. “Ons uitgebreide netwerk van veldoperaties stelt ons in staat om snel en effectief te reageren met technische teams, arbeidskrachten en innovatieve apparatuur om aan de hoge eisen van onze klanten te voldoen”, voegde Burns eraan toe.

“Onze energie- en industriële klanten proberen steeds duurdere uitvaltijd te minimaliseren en de machineprestaties te maximaliseren – en dit vereist eersteklas activa- en apparatuurintegriteit, betrouwbaarheid en compliance-diensten,” aldus Bill Hayes, president en CEO van BrandSafway. “Met de gevestigde competenties en ervaring van BrandSafway in zowel midstream- als gespecialiseerde diensten, kunnen we geïntegreerde en naadloze oplossingen beter leveren, met de differentiatie die belangrijk is voor onze klanten. Geen enkel ander bedrijf biedt de end-to-end-oplossingen voor industriële diensten en activabeheer zoals wij dat doen. ”

Over BrandSafway

Met het streven naar veiligheid als belangrijkste waarde, werd Brand Industrial Services, bekend als BrandSafway, opgericht toen Brand Energy and Infrastructure Services en Safway Group in 2017 werden samengevoegd. BrandSafway biedt het breedste scala aan diensten, producten en oplossingen, met de meest diepgaande kennis, aan de industriële, commerciële en infrastructurele markten. Met zijn wereldwijde aanwezigheid, strenge bedrijfsprocessen en uitgebreide aangeboden diensten – steigers en andere access oplossingen voor werkzaamheden, isolatie, coatings, speciale diensten, bekisting en ondersteuningen – ondersteunt BrandSafway het onderhoud, de doorlooptijd en de renovatiebehoeften van klanten evenals nieuwbouw, kapitaalgerelateerde verbeteringen en uitbreidingsplannen. Als beleggingmaatschappij van Clayton, Dubilier & Rice, heeft BrandSafway een omzet van bijna 5 miljard dollar, ongeveer 32.000 werknemers en meer dan 350 locaties in 30 landen. BrandSafway is groot genoeg om schaalvoordelen te benutten om de productiviteit veilig te verhogen. BrandSafway is ook flexibel en reageert snel, en levert een ongeëvenaarde service met lokale arbeidskrachten en management.

Thank you message!